JULI 2024

Over Solitairespel.com - Land van Solitaire

De experts achter de uitgebreide artikelen over Solitaire en Mahjong

Achter de schermen bij Solitairespel.com - Maak kennis met de experts en onze visie

Geschreven door: Solitairea.com | Laatst bijgewerkt: 18 Juni 2023 | Fact check door: Elizabeth Miller

Welkom bij Solitairespel.com! Het is onze missie om een leuk, boeiend en betrouwbaar platform te bieden voor liefhebbers van Solitaire en Mahjong over de hele wereld. Als bestemming voor liefhebbers van klassieke games zijn we toegewijd aan het onderhouden van hoogwaardige spelervaringen, het koesteren van een ondersteunende community en het voortdurend uitbreiden van ons aanbod om aan uw behoeften te voldoen.

Solitairea is opgericht door Elizabeth Miller en Robert Moore, twee gepassioneerde experts in Online Solitaire en Mahjong. Ze werden geïnspireerd door hun liefde voor klassieke spellen en een verlangen om hun kennis en expertise te delen. Als resultaat hebben we een platform gecreëerd waar spelers kunnen leren, verbeteren en in contact kunnen komen met gelijkgestemde enthousiastelingen.

Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar. Ons team, onder leiding van industrie-experts Elizabeth Miller en Robert Moore, stelt zorgvuldig alle content, spelfuncties en tutorials samen en beoordeelt deze om de hoogste kwaliteit voor onze gebruikers te garanderen. Hun uitgebreide kennis en toewijding aan uitmuntendheid vormen een solide basis voor ons platform.

We zijn trots op onze uitzonderlijke gebruikersondersteuning. Ons team is altijd beschikbaar om problemen aan te pakken, vragen te beantwoorden of te helpen met technische problemen. Voel je vrij om ons te bereiken via de Contact pagina, waar je een meervoudig contactformulier vindt om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Bij Solitairespel.com geloven we in het koesteren van een sterke en ondersteunende gamegemeenschap. Ons platform is toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving waar spelers samen kunnen groeien, leren en plezier hebben. We nemen actief deel aan discussies, delen tips en strategieën en organiseren speciale evenementen om onze gebruikers te betrekken.

Bedankt voor het kiezen van Solitairespel.com! We zijn blij dat je deel uitmaakt van onze community en onze liefde voor klassieke games deelt.

Elizabeth Miller - Hoofdredacteur

Elizabeth Miller - Hoofdredacteur

Elizabeth Miller - Hoofdredacteur

Elizabeth Miller is een ware meester in Solitaire. Ze heeft meer dan drie decennia gewijd aan het spelen, bestuderen en perfectioneren van haar vaardigheden in dit klassieke spel. Door haar niet-aflatende toewijding en rigoureuze studie is ze een innovatieve en zeer gerespecteerde expert op dit gebied geworden. Haar enorme kennis en unieke inzichten hebben haar het vertrouwen van liefhebbers en beginners opgeleverd, waardoor ze een veelgevraagde autoriteit op het gebied van Solitaire is geworden.

Elizabeth heeft een belangrijke rol gespeeld in het ontstaan van een bloeiende gemeenschap van Solitaire-liefhebbers. Haar passie voor het delen van haar expertise en haar vermogen om anderen te betrekken en te inspireren hebben haar reputatie als toonaangevend persoon in het land van Solitaire gevestigd.

Elizabeth Miller

Robert Moore - Chief Content Officer

Robert Moore - Chief Content Officer

Robert Moore - Chief Content Officer

Robert Moore is een gerespecteerde autoriteit op het gebied van Solitaire en Mahjong, met maar liefst 30 jaar ervaring. Zijn diepgaande kennis van de regels en expertise in geavanceerde strategieën hebben hem een vertrouwd figuur gemaakt in de gaminggemeenschap.

Roberts toewijding aan het onderzoeken van de fijne kneepjes van deze klassieke spellen heeft zijn vaardigheden verfijnd en bijgedragen aan het ontwikkelen van nieuwe strategieën. Zijn passie voor het delen van kennis helpt spelers van alle niveaus te verbeteren en uit te blinken.

Robert Moore

Contact Solitairespel.com

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Hier is ons exacte adres, maar maak van tevoren een afspraak zodat we zeker weten dat we aanwezig zijn.

  • {SETTINGS_BEDRIJFSNAAM}
  • 23 Edgware Road
  • W2 1JL,London
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom
  • [email protected]

Neem contact met ons op

TERUG NAAR DE INHOUDSOPGAVE

Veelgestelde vragen over Solitairespel.com

Wie zijn de experts achter Solitairespel.com?

De experts achter Solitairespel.com zijn Elizabeth Miller en Robert Moore. Elizabeth, met drie decennia ervaring en rigoureuze studie, is een zeer gerespecteerde Solitaire-expert, bekend om haar innovatieve aanpak en vertrouwd door spelers van alle niveaus. Robert heeft ook 30 jaar ervaring en is een autoriteit op het gebied van zowel Solitaire als Mahjong. Hij wordt erkend om zijn diepgaande kennis van de regels en geavanceerde strategieën en heeft het vertrouwen van de gaminggemeenschap verdiend.

Hoe neem ik contact op met Solitairespel.com?

Als u hulp nodig hebt of vragen hebt, heeft Solitairespel.com een contactpagina waar u snel contact met ons kunt opnemen. Geef een duidelijk en beknopt onderwerp op met betrekking tot uw vraag en wij sturen uw bericht door naar de meest geschikte persoon om u snel te helpen.

Hoe vaak voeg je nieuwe artikelen en games toe?

Solitairespel.com wordt minstens elke maand bijgewerkt met nieuwe artikelen. Vaak worden nieuwe spellen en nieuw materiaal eerder gepubliceerd, zelfs van dag tot dag.
We werken voortdurend aan nieuwe Solitaire-kennis en zijn enthousiast om onze unieke artikelen met u te delen.

Hoe kan ik feedback geven of problemen melden over Solitairespel.com?

Om feedback te geven of problemen met Solitairespel.com te melden, gaat u naar onze Contactpagina en vult u het meervoudige contactformulier in. Wij waarderen uw input en streven ernaar om alle gebruikers een naadloze en prettige ervaring te bieden.

Welke soorten Solitaire en Mahjongspellen zijn er beschikbaar op Solitairespel.com?

Ons platform wordt voortdurend bijgewerkt om je de best mogelijke spelervaring te bieden. Bij Solitairea bieden we verschillende populaire Solitaire-varianten aan, waaronder Klondike, Online Spider Solitaire en Pyramid, voor spelers van alle niveaus. Daarnaast bieden we verschillende Mahjong-spellen, zodat je de rijke traditie van deze klassieke spellen kunt verkennen en ervan kunt genieten.