JULI 2024

Speel Klondike Turn 3 en verover ontspannen zen

Speel Klondike Turn 3 Solitaire en maximaliseer de moeilijkheidsgraad en het plezier.

Klondike Turn 3 Solitaire spelen

Geschreven door: Elizabeth Miller | Laatst bijgewerkt: 18 Juni 2023 | Fact check door: Robert Moore

VERTROUWDE EXPERT VERTROUWDE EXPERT
Elizabeth's beheersing van Patience, opgebouwd door drie decennia van spelen en grondige studie, heeft haar gepositioneerd als een innovatieve en zeer gerespecteerde expert, vertrouwd door zowel liefhebbers als beginners. Over Elizabeth Miller

Klondike Turn 3 is een geavanceerde versie van het online Klondike Solitaire-spel dat een balans vindt tussen uitdagend en leuk. In dit spel trek je 3 kaarten tegelijk uit de voorraad, terwijl je bij Klondike Turn 1 maar 1 kaart kunt trekken.

Speel Klondike Turn 3 hier op Solitairea.com en geniet van de volgende voordelen:

  • Geniet van eindeloze gameplay
  • Maak de zetten zo vaak als u wiltongedaan
  • Schakel tijdregistratie in
  • Volg gemakkelijk hetaantal zetten

Wat onderscheidt Turn 3 van Turn 1 Solitaire?

In Solitaire hoef je niet veel te veranderen om een nieuw spel te maken. Klondike Turn 3 lijkt erg op Klondike Turn 1. In Aanzet 1 trek je één kaart van de stapel en probeer je die op de tableaustapel te leggen. Zoals de naam al doet vermoeden, trek je in Klondike Turn 3 Solitaire drie kaarten tegelijk uit de voorraad.

Verder is alles vergelijkbaar, dus degenen die Turn 1 hebben gespeeld, kunnen deze variant gemakkelijk spelen.

De opzet van het Solitaire Turn 3 online spel

De opzet van het Solitaire Turn 3 online spel

Turn Three Klondike Solitaire Moeilijkheidsgraad

Omdat je drie kaarten tegelijk trekt, is het moeilijker om reeksen te maken in vergelijking met Klondike Turn One Solitaire. Als je de derde kaart in Turn 3 nodig hebt, moet je een manier vinden om de twee kaarten ervoor op de tableaustapels te leggen. In het geval van Turn 1 kun je echter gemakkelijk één kaart gebruiken.

Het voordeel is dat het veel bevredigender is om een Turn 3 spel te winnen vanwege de extra moeilijkheidsgraad. Toch raden we je aan om Turn 1 onder de knie te krijgen voordat je verder gaat met deze versie van Solitaire.

Hoe Turn 3 Klondike Solitaire spelen

Hoe Turn 3 Klondike Solitaire spelen

Hoe Turn 3 Klondike Solitaire spelen

Nu zullen we uitleggen hoe u een pro kunt worden in het spelen van geavanceerde Klondike Solitaire in de uitdagende Turn 3-versie.

Als u begint te spelen op Solitairea.com krijgt u de standaard lay-out van Solitaire voorgeschoteld waarmee u misschien vertrouwd bent. Het enige wat u hoeft te doen is spelen en genieten van het spel.

Klondike Solitaire Draai Drie Regels

Een professional moet alle spelregels kennen. Daarom zullen we nu de spelregels van Klondike Solitaire Turn Three begrijpen:

  • Dit spel begint met 7 stapels in het tableau. Beginnend vanaf links, zal de eerste stapel 1 kaart hebben, en het aantal kaarten zal met 1 toenemen als we naar rechts bewegen. Dus de tweede stapel heeft 2 kaarten, de derde 3, enzovoort.
  • 28 kaarten komen in de kolommen van het tableau, terwijl de rest (24 kaarten) in de voorraad wordt gelegd.
  • In het tableau zal de bovenste kaart de enige kaart zijn die met de beeldzijde naar boven wordt gehouden, terwijl de overige kaarten met de beeldzijde naar beneden worden gehouden.
  • Je kunt een kaart in het tableau over een kaart leggen als deze van de andere kleur is en de volgende laagste kaart is.
  • Naarmate het spel vordert, probeer je kaarten van het tableau en de voorraad naar de basisstapels te verplaatsen. De kaarten van dezelfde kleur kunnen in oplopende volgorde van Aas tot Koning op de basisstapels worden gelegd .

Tableau en vier funderingen - Alleen de bovenste kaart

Vind verborgen kaarten en leer hoe je verder komt in Turn 3 Klondike Solitaire

Vind verborgen kaarten en leer hoe je verder komt in Turn 3 Klondike Solitaire

De enige kaart die in het tableau of de fundering kan worden gelegd, is de bovenste kaart van de afvalstapel. Als je bij de laatste kaart wilt komen, moet je twee kaarten erboven bewegen. Je kunt onbeperkt door de voorraad heen, dus de kans dat je een zet mist is klein.

Als je een tableaukolom leegmaakt en een lege stapel creëert, kun je er alleen een koning in leggen. Je kunt dan beginnen met het verplaatsen van de kaarten en ze in aflopende volgorde boven de koning leggen door de kleuren af te wisselen.

Winnende solitaire Klondike Turn 3 Spelletjes

Hoe het Turn 3 Klondike Solitaire-spel te winnen

Hoe het Turn 3 Klondike Solitaire-spel te winnen

Je kunt winnen door ervoor te zorgen dat alle kaarten op de basisstapels terechtkomen. Elke stapel in de basisstapel heeft kaarten in oplopende volgorde en van dezelfde kleur. Soms heb je geen zetten meer en kun je dit doel niet bereiken. In zulke gevallen kun je het spel gewoon opnieuw starten of een paar zetten ongedaan maken.

Als je moe wordt van het spelen van dit spel, kun je verschillende variaties proberen, zoals die met een onbeperkt aantal stapelpassen. We hebben al onbeperkte passen en nog veel meer functies voor je hier op Solitariea.com.

Klondike Solitaire Turn 3 Variaties

Niet alle variaties gaan over iets toevoegen. Bepaalde Klondike Solitaire Turn 3 variaties hebben beperkingen zoals slechts twee of drie stockpile passen.

Enkele spannende variaties zijn Double Klondike Turn 3 en Triple Klondike Turn 3 met respectievelijk 2 of 3 decks. Deze varianten zijn in het begin een beetje makkelijk om te spelen, maar het wordt moeilijker om te winnen. Omdat je meer reeksen moet maken, kost het meer tijd en moeite om te winnen.

Duik in de geschiedenis van Klondike Turn Three

Er wordtaangenomen dat de naam Klondike gebaseerd is op de Klondike Gold Rush die plaatsvond van 1896 tot 1899. De regels van het spel dat wij spelen verschenen voor het eerst in 1907 in Holyle's Games onder de naam "Seven Card Klondike".

Er zijn verschillende namen verbonden aan de varianten van dit spel, zoals Canfield en Demon. Interessant is dat de vroegste versie het mogelijk maakte om 3 kaarten van de voorraad te trekken. Later werd het aangepast, en Klondike stond de spelers toe om slechts 1 kaart van de stapel te trekken.

Een van de beroemde namen van Solitaire is Patience, en Klondike Solitaire is de versie van Solitaire die spelers het leukst vinden. Het is verrassend dat spelers zoveel van Klondike houden, ook al biedt het hen een zeer lage kans om te winnen.

Definitie van Klondike Turn 3 Speltype

We kunnen kaartspellen onderverdelen in twee hoofdtypen: kaartspellen voor meerdere spelers en kaartspellen voor één speler. De kaartspellen voor meerdere spelers zijn spellen waarbij meerdere spelers kunnen spelen en proberen te winnen van anderen. Voorbeelden van kaartspellen voor meerdere spelers zijn Rummy en Poker.

Kaartspellen voor één speler, zoals Solitaire, worden door slechts één speler gespeeld. Het unieke voordeel van spellen zoals Solitaire is dat je met niemand hoeft te concurreren en op je eigen tempo van het spel kunt genieten.

Belangrijke punten over Klondike Drie-Draai Kaartspellen

Turn 3 Klondike Solitaire - Koningen en Azen. Verplaats je koningen naar lege kolommen

Turn 3 Klondike Solitaire - Koningen en Azen. Verplaats je koningen naar lege kolommen

Nu kun je Klondike Solitaire gratis online spelen vanuit je luie stoel, en dat is een voorrecht voor de liefhebbers van dit spel. Wat Klondike Solitaire Turn 3 betreft, het is een leuke variant die geschikt is voor spelers die wat extra moeite willen doen voor een meer bevredigende overwinning.

Geniet van Klondike Solitaire Turn 3 of andere Solitaire-varianten hier op Solitairea.com en stapel die winsten. Speel Solitaire vandaag nog en geniet mee van al het plezier!

TERUG NAAR DE INHOUDSOPGAVE

Klondike Solitaire Turn 3 - FAQ's

Hier volgen enkele veelgestelde vragen over Klondike Solitaire Turn 3.

Waarom is Klondike Solitaire Turn 3 moeilijker te spelen dan Klondike Solitaire Turn 1?

De belangrijkste reden voor de hogere moeilijkheidsgraad is het feit dat er drie kaarten tegelijk uit de stapel worden getrokken. Je hebt dus beperkte opties en het spel wordt uitdagender.

Hoe begin ik Klondike Solitaire Turn 3 te spelen?

Je begint met het maken van 7 tableau-kolommen. De meest linkse tableaukolom heeft 1 kaart, en elke kolom heeft een kaart meer dan de vorige als we naar rechts gaan. Op deze manier heb je 28 kaarten in het tableau en worden de resterende kaarten (24) in de voorraad gelegd.

Wat kan ik doen met een lege kolom in Klondike Solitaire Turn 3?

De regel zegt duidelijk dat je alleen een Koning in een lege kolom kunt plaatsen. Nadat je de koning hebt geplaatst, kun je beginnen met het bouwen van een reeks bovenop de koningskaart.

Wat zijn de verschillende varianten van Klondike Solitaire Turn 3?

Er zijn varianten zoals Double Klondike Turn 3 en Triple Klondike Turn 3 die respectievelijk met 2 of 3 decks worden gespeeld. Je kunt ook je eigen variaties proberen, zoals het beperken van het aantal passen door de voorraad of het instellen van een tijdslimiet.

Wat is de geschiedenis achter de term 'Klondike' in Klondike Solitaire Turn 3?

De term Klondike komt eigenlijk van de goudkoorts in Canada van 1896 tot 1899.

Wat zijn de andere namen van Solitaire?

De naam van dit kaartspel verandert per land. In het Verenigd Koninkrijk heet het Patience en de rest van de wereld noemt het American Patience. Enkele populaire varianten van dit spel zijn Demon, Original Spider Solitaire en Klondike Solitaire.